HET VERHAAL

van Salah en Nadia

Salah: “Met Restaurant Kebab Koya Breda heb ik mijn droom waar kunnen maken. Al mijn hele leven is koken en eten bereiden mijn passie. De mensen het heerlijk eten uit mijn geboorteland laten proeven. Dat wil ik.”
 
Nadia: “Ik vind het fijn om samen met mijn man deze zaak te runnen. Al onze tijd en moeite stoppen we er in om het onze klanten naar de zin te maken. De mooiste waardering krijg je dan als er mensen hier binnen lopen omdat ze gehoord hebben dat je in ons restaurant zo lekker kunt eten. Daar doen we het voor!”

MIDDEN- OOSTERSE MEZZA

in eigen keuken bereid

Een andere specialiteit van het huis zijn de Irakese Mezza. Een soort tapas die gegeten worden als voorgerecht, met of zonder brood. Stuk voor stuk bereiden wij ze ambachtelijk in eigen keuken met natuurlijke ingrediënten en zonder kunstmatige toevoegingen. Het verschil dat je proeft.

met uw bedrijf of privë

HEEFT U WAT TE VIEREN?

Heeft u iets te vieren of gewoon zin in een avondje uit, bij ons kunt u terecht voor een bijzondere ervaring met Arabische gerechten. Wij verzorgen ook graag de catering voor uw privé- of bedrijfsfeest. Wij maken iets bijzonders van uw gelegenheid. Ook kunt u bij ons uw overwerkmaaltijden komen afhalen. Informeer naar de verschillende mogelijkheden.