Algemene Voorwaarden ONLINE BESTELLEN op www.restaurantkoya.nl

 

 1. Door het plaatsen van een bestelling op website restaurantkoya.nl accepteert U deze algemene voorwaarden en gaat U een overeenkomst aan met “Kebab Koya V.O.F.”. Kebab Koya V.O.F. zal de bestelling bij U afleveren onder de voorwaarde van betaling middels de betaalmethode welke U tijdens het bestelproces hebt geaccepteerd.
 2. Betalingen worden vooraf gedaan via de door ons aangeboden betaalmogelijkheden van MultiSafepay of achteraf, door betaling aan de bezorger.
 3. Kebab Koya V.O.F. maakt mogelijk gebruik van een bezorgdienst voor het afleveren van uw bestelling. Met ‘bezorger’ wordt hier dan bedoeld, de persoon in dienst van de bezorgdienst, welke belast is met bet bezorgen van uw bestelling.
 4. De bezorger heeft om veiligheidsredenen slechts €15 wisselgeld op zak. U bent er voor verantwoordelijk dat U met deze beperking contant uw bestelling kunt afrekenen.
 5. Bestellingen kunnen bij Kebab Koya V.O.F. ook telefonisch worden gedaan via het op de website vermelde telefoonnummer. Bij het doen van een telefonische bestelling wordt U ter verificatie altijd even teruggebeld op het door U opgegeven telefoonnummer. Vanaf dat moment gaat U een overeenkomst met Kebab Koya V.O.F. aan. Indien U telefonisch bestelt kunt U de bestelling alleen achteraf aan de bezorger betalen.
 6. Kebab Koya V.O.F. draagt zorg over de persoonlijke gegevens die U op de website invult en zal deze nooit en te nimmer aan derden verstrekken, met uitzondering van de betaalservice MultiSafepay, welke deze gegevens nodig heeft om de betaling te verwerken. Alleen voor betalingen vooraf worden de gegevens aan MultiSafepay verstrekt. Uiteraard ontvangt de bezorger uw adresgegevens.
 7. Voor het bestellen geldt een minimumbedrag waarbij geen bezorgkosten aan U worden doorberekend. Dit bedrag staat aangegeven op de website alsmede de bezorgkosten die aan U worden doorberekend wanneer U beneden dit bedrag bestelt.
 8. Kebab Koya V.O.F. heeft regelmatig acties met kortingscodes. U kunt deze kortingscodes enkel binnen de geldigheidstermijn en enkel op restaurantkoya.nl verzilveren. Tenzij anders vermeld zijn deze kortingscodes niet geldig in combinatie met andere kortingen.
 9. Online bestellingen kunnen tot uiterlijk een uur voor sluitingstijd van het restaurant worden opgegeven. Op restaurantkoya.nl is het online bestellen vanaf die tijd geblokkeerd.
 10. Het kan voorkomen dat er door omstandigheden tijdelijk niet binnen de op de website aangegeven openingsuren besteld kan worden. U krijgt hiervan dan een melding op restaurantkoya.nl. Uitchecken is dan niet mogelijk en ook telefonische bestellingen worden dan niet aangenomen.
 11. Kebab Koya V.O.F. is een restaurant en dit betekent dat U over het algemeen wat langer moet wachten dan gebruikelijk is bij fastfood bezorgdiensten. Kebab Koya V.O.F. streeft er naar om de bestelling binnen een uur op uw adres te bezorgen. Door weer- en verkeersomstandigheden of door drukte in het restaurant kan het echter wat langer duren. Als het mogelijk is om uw bestelling uren of dagen van tevoren te plaatsen, dan kunnen wij de bezorgtijd bij benadering garanderen. U heeft de mogelijkheid om dit tijdens het bestelproces als opmerking aan te geven.
 12. Het is de verantwoordelijk van de klant om de bestelling bij de bezorging te controleren. Het risico voor wat betreft de bestelling gaat op U over zodra deze is betaald en geaccepteerd.
 13. Kebab Koya V.O.F. is te allen tijde gerechtigd om promotionele acties te wijzigen, weigeren of in te trekken.
 14. Aan de afbeeldingen van de producten en gerechten op de website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze dienen slechts ter illustratie en indicatie. Het daadwerkelijk geleverde product kan hiervan afwijken.
 15. De totale aansprakelijkheid van Kebab Koya V.O.F. wegens een toerekenbare tekortkoming in her nakomen van een overeenkomst of om andere redenen, beperkt zich tot vergoeding van directe schade tot maximaal het bedrag van de in die overeenkomst vastgestelde prijs.
 16. Kebab Koya V.O.F. zal nooit aansprakelijk kunnen worden gesteld voor indirecte schade, gevolgschade, gederfde winst en gemiste besparingen.
 17. Kebab Koya V.O.F. houdt zich het recht voor om ten allen tijde deze algemene voorwaarden te wijzigen zonder U daarvan op de hoogte te brengen. Telkens bij het plaatsen van een bestelling accepteert U de eventueel gewijzigde algemene voorwaarden.